“Help uw medicijngebruik te verbeteren”
Wat vandaag het beste voor u is, kan morgen anders zijn. Uw situatie kan veranderen of er komen nieuwe medicijnen. Uw BENU Apotheek houdt uw medicijngebruik goed in de gaten. Met de BENU Medicijnscan zorgen wij ervoor dat u de medicijnen krijgt die het beste bij u passen. Voor nu en later.

Meer grip op uw medicijngebruik

Medicijnen zijn er om te helpen. Maar ze kunnen ook een negatieve invloed hebben op hoe u zich voelt. Te veel, te weinig of onjuist medicijngebruik kan onnodige bijwerkingen en zelfs complicaties als gevolg hebben. Met de BENU Medicijnscan controleren wij geautomatiseerd uw medicijngebruik. Wij houden daarbij rekening met de behandelrichtlijnen en laatste inzichten. Zien wij verbeteringen? Dan stemmen wij dat af met uw (huis)arts. Daarna laten wij het u weten. Het kan bijvoorbeeld beter zijn om te veranderen van medicijn, de combinatie van medicijnen aan te passen, ze anders te gebruiken of zelfs te stoppen. Wilt u meer inzicht in uw medicijngebruik? Vraag dan online uw actuele medicijnoverzicht aan.

Samen sterk voor beter medicijngebruik

De BENU Medicijnscan helpt ons uw medicijngebruik te verbeteren. Maar wij hebben ook uw hulp nodig. Veranderen uw persoonlijke omstandigheden? Heeft u last van klachten? Of gebruikt u medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn, zoals pijnstillers? Laat het ons weten. Zo kunnen wij u het beste helpen.