Skip to content

Huisartsenpraktijk Kraak

Vanaf 1 november 2016 onze huisartsenpraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum Da Costa aan de Klaas Frisohof 20-6 in Putten.
 
De praktijk bestaat uit twee huisartsen en een team van doktersassistentes en praktijkondersteuners. De praktijkondersteuners hebben verschillende aandachtsgebieden namelijk ouderenzorg, het begeleiden van mensen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, luchtwegproblematiek zoals astma en Copd, stoppen met roken en het ondersteunen van mensen met psychische problemen.

In onze manier van werken proberen we als huisartsen en assistentes u als patiënt het gevoel te geven dat er tijd en aandacht voor u is en dat uw verhaal serieus wordt genomen. Ook vinden we het belangrijk dat u kunt meedenken bij het zoeken naar oplossingen of behandeling van uw probleem. Naast dat we een betrokken huisartsenpraktijk willen zijn, vinden we het ook van belang kwalitatief
goede zorg te bieden en ons als praktijk steeds verder te ontwikkelen.

huisartsenpraktijk Kraak Rianne Jacco

Onze huisartsenpraktijk maakt ook deel uit van het samenwerkingsverband Stichting Eerstelijnszorg Da Costa. Hierin worden zorgprogramma’s ontwikkeld op gebied van bijvoorbeeld preventie samen met fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten en logopedisten.

We hopen op een prettige contact met u.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Kraak