Skip to content

Huisartsenpraktijk Weenink & Meulenaar

Wij, Ineke Weenink en Jan Meulenaar zijn het enige huisartsenechtpaar in Putten. Na jaren in Den Haag gewoond en gewerkt te hebben, zijn we uiteindelijk in Putten, op de Veluwe beland. Een bewuste en goede keuze.

Wij vinden het huisartsenvak mooi. Door goed te luisteren en te kijken, leren we de mens achter de patiënt kennen. Dit maakt het vak persoonlijker. Dokter Weenink heeft als aandachtsgebied astma/COPD, wondzorg, palliatieve zorg en gynaecologie.
Dokter Meulenaar heeft, vanuit zijn achtergrond als militair huisarts, veel affiniteit met het bewegingsapparaat, tropische geneeskunde, traumazorg, chirurgie en KNO.

De laatste jaren is het vak erg veranderd. Er zijn veel taken en verantwoordelijkheden bijgekomen. We hebben hierdoor meer personeel gekregen, bijvoorbeeld de POH-S, POH-GGZ en de POH-ouderenzorg. Ons streven is om goede, persoonlijke zorg te bieden waarbij we proberen met alle nieuwe ontwikkelingen mee te gaan.

bos

We zijn van het begin af aan betrokken geweest bij de ontwikkeling en de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum. Daarom zijn we ook erg blij en trots op het nieuwe centrum. In het centrum zitten verschillende zorgverleners, daardoor zijn de lijnen voor overleg korter. Met een aantal zorgverleners zijn we al bezig met het opzetten van zorgprogramma’s. Het is ontzettend leuk en leerzaam om samen te werken en te zien wat iedereen hier aan kan bijdragen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Weenink & Meulenaar?