Waar gaat het om?
Dat gezinnen die een verblijfsstatus hebben gekregen weten wie hun huisarts is. Waar ze naar toe kunnen bellen bij het stellen van vragen over gezondheid of pijnklachten of een afspraak kunnen maken.

Leer je huisarts kennen

Zodra je in Putten woont en weet wie je huisarts is, kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. De huisarts is de 1e persoon waar je als gezin mee te maken krijgt als het gaat over je gezondheid en/of het behandelen van pijnklachten. Het kennen van de huisarts is een van de pijlers van vertrouwen in zorg & welzijn heel dicht in jouw omgeving.

Je huisarts is je behandelaar

Ondersteunende zorgverleners in de huisartsenpraktijk zijn:

Het zorgprogramma is voor nieuwe inwoners van Putten die een verblijfsvergunning hebben gekregen om zich permanent te vestigen.

Het woord aandacht is van toepassing bij dit programma. Om een gezin snel thuis te laten voelen is het van belang aan een vertrouwensrelatie te werken dat begint bij de huisarts.

Wat biedt het programma

Het zorgprogramma omvat o.a.:

Hoe kun je je aanmelden?

De contactpersoon van de gemeente geeft de naam van je huisarts. Zeker aan te raden is om ook de website van de huisarts te bezoeken en het telefoonnummer van de huisartsenpraktijk te noteren. Ook het nummer van de huisartsenpost en van het ziekenhuis kan van belang zijn.
Spreek je nauwelijks Nederlands, dan altijd iemand meenemen voor de communicatie. Sommige huisartsen stellen dat als regel, anders kunnen ze niet goed behandelen.