Enkele huisartsen van gezondheidscentrum Da Costa en 2 fysiotherapeuten van vd Kamp & Lolkema hebben gezamenlijk de opleiding Echogeleid injecteren gevolgd om patiënten met schouderpijnklachten gerichter te kunnen helpen. Injecties in een schouder kunnen veel verlichting geven, mits ze op de goede plek gegeven worden! Om deze reden gaat dit programma van start!

Schouderklachten

Bij een aantal schouderklachten, frozen shoulder, slijmbeursontsteking of artrose kan een injectie, mits op de goede plek gegeven vaak zeer efficiënt zijn.

Door injecties onder geleide van een echo te zetten, komen ze precies op de goede plek.

Hiernaast is een echo ook een goed diagnostisch instrument, daarmee kan gelijk de slijmbeurs of de kwaliteit van de pezen in het lichaam beoordeeld worden.

Hoe werkt het?

Om u van uw klachten af te helpen: 

Voor wie is het geschikt?

Dit programma is met name geschikt voor patiënten met schouderklachten, slijmbeursontstekingen, gewrichtsklachten, klachten op basis van artrose of langdurige peesklachten die niet goed behandelbaar lijken te zijn.  

Wie zijn de behandelaars?

Aanmelden
Aanmelden kan bij de doktersassistente via het algemene telefoonnummer van uw huisarts of via de fysiotherapiepraktijk Vd Kamp & Lolkema 0341 35 77 50 of stuur een mail naar info@vdkamp-lolkema.nl. Of u in aanmerking komt voor een injectie wordt bepaald door huisarts en/of manueeltherapeut