Skip to content

Voetencentrum Wender

Zere voeten? Kom naar de podotherapeut in Putten!
Wij zijn Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten vormen de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Bij onze podotherapeuten bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te
maken heeft. We bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wanneer bezoekt u de podotherapeut?
Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten in de podotherapiepraktijk. Herkent u een van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut.

Lisanne Slot

Wat doet een podotherapeut?
Een behandeling bij de podotherapeut kan bijvoorbeeld bestaan uit een klachtgericht schoenadvies, het aanmeten van podotherapeutische zolen, taping, rekoefeningen en meer. Ook vindt samenwerking plaats met andere disciplines, zoals de fysiotherapeut.

Contact
U kunt een afspraak maken door te bellen naar 088 – 454 77 00 of te mailen naar info@podotherapeut.nl. Wij staan op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de podotherapeut in Putten.

Meer informatie over Voetencentrum Wender?