Skip to content

Huisartsenpraktijk Vermaas & Bettman

In onze praktijk vinden wij het belangrijk kwalitatief goede en brede zorg te bieden, dichtbij huis. We werken nauw samen met andere disciplines zoals thuiszorg, apotheek en fysiotherapie. In onze werkwijze streven wij ernaar voor elke patiënt voldoende tijd en
aandacht te hebben. Door een respectvolle en open manier van communiceren betrekken wij u bij het zoeken naar de beste oplossing of behandeling van uw probleem. Maatwerk, want elk mens is anders.

De praktijk is een samenwerkingsverband van 2 huisartsen: dhr D.C. Vermaas en mw A. Bettman. In de praktijk werken 4 praktijkondersteuners. De 2 praktijkondersteuners GGZ begeleiden mensen met psychosociale problemen, de praktijkondersteuner ouderenzorg bezoekt en begeleidt ouderen thuis en de praktijkondersteuner somatiek is gespecialiseerd in suikerziekte, longziekten en hart- en vaatziekten.

 

Team Huisartsenpraktijk Vermaas Bettman

Dokter Bettman is tevens kaderhuisarts ouderengeneeskunde. Dit is een specialisatie van de huisarts op het gebied van de ouderenzorg. Vanuit deze functie houdt zij zich bezig met de organisatie van de ouderenzorg in de regio. In de praktijk doet dokter Bettman de plaatsing van de (anticonceptie)spiraal. Dokter Vermaas heeft als specialisatie chirurgie zoals het wegsnijden van een moedervlek, vetbult, verstopte talgklier of de behandeling van een ingegroeide teennagel.

Onze huisartsenpraktijk maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stichting Eerstelijnszorg Da Costa. Hierin worden zorgprogramma’s ontwikkeld op gebied van bijvoorbeeld preventie samen met fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten, logopedisten, thuiszorg en apotheek. Wij werken hierin samen om de kwaliteit van zorg steeds verder te verbeteren.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Vermaas & Bettman?