Skip to content

Ergotherapiepraktijk Veluwe

Ergotherapiepraktijk Veluwe biedt vanuit Gezondheidscentrum Da Costa haar diensten aan. Voor ergotherapie, handtherapie en kinderergotherapie bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u een ergotherapeut nodig heeft, vindt de behandeling in de meeste gevallen thuis plaats. Ook bij kinderergotherapie vindt de behandeling veelal in de eigen omgeving van het kind plaats.

Behandeling start vaak als er activiteiten zijn, die mogelijk voorheen heel vanzelfsprekend gingen, maar nu niet meer lukken of zeer moeizaam gaan. Door screening van alle activiteiten van het dagelijks leven, uw omgeving en u als persoon geven wij een behandeling op maat.

Vanuit het gezondheidscentrum bieden wij handtherapie aan. Eén dagdeel in de week is de handtherapeut aanwezig in de huisartsenpraktijk van Vermaas & Bettman. Handtherapie is er op gericht om de handfunctie weer te verbeteren.

De handtherapeut verzorgt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief behandelen. Het gezamenlijk doel zal altijd zijn dat u uw hand weer beter kunt inzetten tijdens uw dagelijks leven. De behandelmogelijkheden zijn divers en worden afgestemd op uw klachten. We doen het samen! Belangrijk is daarbij dat ook u hier hard voor moet werken, wil de behandeling slagen.

Een verwijzing van de huisarts is niet verplicht. In 2016 en 2017 zit Ergotherapie in de Basisverzekering. U heeft recht op 10 uur Ergotherapie vanuit de basisverzekering.

bos

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 8:30-17:00 uur
Maandagmiddag aanwezig in Da Costa

Meer informatie over Ergotherapiepraktijk Veluwe?